Beste buurtbewoners,

Het is blijkbaar nog niet voor iedereen duidelijk, vandaar dat er sinds dinsdag 14 april 2020 een busje rondrijdt.

Lees het gehele artikel bij het parool via deze link

Beste bewoner uit Zuidoost,

Wij kennen u als een betrokken bewoner en willen wij u graag attenderen op de webinars die WOON in juni elke dinsdagavond  organiseert.

Wat bewoners normaal fysiek in de wijk doen kan nu niet. Toch staan bewoners(organisaties) niet stil.

Er is júist nu behoefte aan nieuwe manieren om met elkaar en de buurt in contact te komen.

Enquete en informatie betreffende Zelfbouw langs A9 vind u  hier
JUNIMAAND = (GRATIS) KUNSTMAAND

Hoe werkt het?

Je kiest een kunstwerk uit onze collectie in ons pand aan het Anton de Komplein 120.

Wij zijn op afspraak te bezoeken van di t/m vrij van 11 tot 17 uur. Je kunt ook alvast een kijkje nemen in de catalogus op onze website: ww.cbkzuidoost.nl

Beste bewoner,

U kunt hulp krijgen voor uw bedrijf in deze coronacrisis.

Later geld betalen of geld krijgen

Uw bedrijf kan het moeilijk hebben in deze tijd.

De replay kunt u bekijken via deze link
MeerMaatjes en Stichting Buurvrouwennetwerk Gaasperdam werken al meer dan 10 jaar samen met Arkin BasisGGZ Preventie. Ook tijdens deze periode van corona maatregelen!

Verslag door Gijs van Deuren


https://1104enzo.nl/en-wat-vroegen-de-bewoners-aan-de-burgemeester/

Denk mee over verbeteringen voor fietsers

Wij horen graag hoe u denkt over fietsen in Zuidoost. We vragen u om een paar minuten van uw tijd om onze vragen te beantwoorden. U kunt de enquête via de volgende link invullen.  http://www.amsterdam.nl/bereikbaarzuidoost

Hallo solidair Amsterdam!

Er was een wereld vóór corona, en er komt een wereld ná corona. Ondertussen, zitten we er maar mooi middenin. Straten leeg, zó leeg zoals je dat nog nóóit in je leven eerder zag. Lege restaurants, lege terrassen, lege musea, lege trams: ongekend. De stad staat stil, lijkt het. Met de nadruk op lijkt. Want niets is wat het lijkt. Kijk maar op het gloednieuwe platform Wij Amsterdam.

Hierbij wordt u weer uitgenodigd deel te nemen aan de flora-excursies in A’dam-Z.O. in mei tot september op de zaterdagmorgens vanaf half elf, vooralsnog met inachtneming van de R.I.V.M. adviezen met maximaal 3 personen en op gepaste, 1,5 m, afstand van elkaar in de maand mei en mogelijk ook in juni. Hierbij en in de bijlage het gehele programma in 2020.

Er is een nieuwe Nieuwsbrief van Rijkwaterstaat over de opening van de Gaasperdammerweg. Er is o.a. een webinar op 31 maarat 2020, zie voor details en de info deze link
DE LUCHTVAART KAN BETER EN MOET ANDERS

Manifest

van de Koepel van Amsterdamse Schipholgroepen  in verband met de verkiezingen voor de Tweede Kamer der Staten Generaal op 17 maart 2021

 

Beste bewoners van Gaasperdam,

Het zijn bijzondere tijden momenteel. En sommige mensen wordt geadviseerd om zoveel mogelijk thuis te blijven vanwege het Coronavirus. Misschien levert dit problemen voor u op met betrekking tot boodschappen doen of anderszins. Gelukkig is er het Burennetwerk om hulp te bieden.

Afgelopen dagen hebben honderden mensen zich aangemeld als boodschappenhulp! Dit is geweldig en men probeert nu alle vrijwilligers zo spoedig mogelijk in te zetten om aan de slag te gaan voor de meer kwetsbare stadsgenoten. Ook zijn er veel mensen beschikbaar voor een gezellig praatje aan de telefoon.

Heeft u hulp nodig? U kunt zich hiervoor aanmelden via de website:
https://www.burennetwerk.nl/meld-een-hulpvraag-aan

Wilt u zelf helpen? Dat kan ook! Vrijwilligers van Burennetwerk kunnen contact opnemen met de helpdesk.
Nog geen vrijwilliger? Neem dan contact op met https://voorelkaarinamsterdam.nl/