Flora-excursies op zaterdagmorgen in september in A’dam-Z.O.

Van mei t/m september geeft plantenbiologe Tet Roetman weer regelmatig flora-excursies in verschillende groengebieden in Amsterdam-Z.O. op zaterdagmorgen van 10.30-12.00 uur. U wordt hierbij uitgenodigd deel te nemen. Per groengebied zijn dan ook plantengidsjes met soorten en looproute te verkrijgen, evenals bij Bruna in winkelcentrum Reigersbos in Zuidoost.

Za. 29 aug Nelson Mandelapark: start 10.30 uur vanaf Bijlmerparktheater

Za. 12 sept. Park Darlingstraat: start 10.30 uur vanaf Darlingstraat 1 (bij school)

Za.  26 sept. Spoordijkhellingen: start 10.30 uur vanaf metrostation Strandvliet. 

In een looproute van ongeveer 1 of 2 kilometer zult u zeker 30-40 plantensoorten, kruiden, grassen en bomen leren (her)kennen. U kunt genieten van de schoonheid van de natuur en u krijgt een lijst met de aangetroffen soorten mee.

Kosten: €10 per persoon; jeugd tot 15 jaar €5 per persoon; kinderen tot 6 jaar gratis. Ook kunt u tijdens de excursie een Plantenwandelroute boekje verkrijgen voor  € 10,- met alle soorten bomen, struiken, kruiden, grassen en Beschermde R.L. soorten met de beschrijving en looproute op een kaartje. En ook is het mogelijk om op uw verzoek op andere dagen in de week een flora-excursie te krijgen.

Graag tot dan en graag van tevoren even aanmelden via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vergeet u niet bij regenachtig weer een paraplu mee te nemen?

Met vriendelijke groet, Tet Roetman, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., plantenbiologe Amsterdam-Zuidoost 

BioLogic botanic NL04INGB0002493721 t.n.v. E. Roetman A’dam.